Holtevejens hundepension Haderslev

Holtevejens Hundepension, Holtevej 16, 6100 Haderslev Tlf: 29898367 Konto: 9737-0005347769 Mail: Holtevej16@bbsyd.dk

På Holtevej passer vi hunde fordi vi elsker hunde, vi orker ikke bruge en masse tid på kontoret, det betyder at når du har fået ok til en plads til din hund, så skal jeg have modtaget skema og gebyret senest dagen efter bestillingen, ellers går pladsen til den næste på listen :) 
Med andre ord, du har først en plads hos os når jeg har modtaget skema og reservationsgebyr :) jeg rykker ikke for betaling og skema, jeg sletter dig simpelthen hvis ikke det er her straks ;) 


Pris 2021, 230 pr dag for en hund, 360 for to hunde i samme boks.
Hvad får du så for pengene 🙂 kærlig pasning med masser af hygge og kontakt, fine værelser med lænestol og gulvvarme, ture og leg ude mindst 5 gange om dagen, foder fra Uniq eller royal Canin, billeder og film fra din hunds ferie, kontrol fra myndighederne flere gange årligt.
Med andre ord, pasning ikke bare opbevaring af din hund medens du er på ferie 🙂

http://www.findsmiley.dk/FindHundeSmiley/906832

Obs vigtigt, når din hund bliver passet i en hundepension, så er den kun dækket af egen forsikring, vi har som pension, ikke nogen forsikring som dækker i tilfælde af sygdom eller tilskadekomst medens din hund er her på ferie! Det er desværre ikke muligt at tegne en sådan forsikring.
Hvis der bliver brug for dyrlægehjælp under ferien bliver regningen sendt til dig, det  vil sige en sygeforsikring på hunden vil altid være en rigtig god ide:) 

Obs
Vi lukker for ind og udlevering kl 18.00 mandag til torsdag og kl 16.00 fredag, lørdag, søn. og helligdage.
Det betyder naturligvis ikke at de hunde som er her overlades til sig selv, de bliver passet, luftet og nusset også efter lukketid, vi vil bare ikke modtage og aflevere efter disse klokkeslæt ;) 

Vi har to store indhegnede legeområder, de er ca 6000m2 hver, de er hegnet ind med 1;80 cm hegn, haretæt, det vil sige at det kan holde hunde over 2 kilo inde;) der er højt græs, solsikker og stier med kort græs.
Det er muligt at låne en af indhegningerne på hverdage før kl 18:00; du kan bruge det til hundeleg, træning af indkald m.m.
Prisen er 50 kr pr hundesnude for 1/2  time, du har området for dig selv i din 1/2 time, er du interesseret så send mig en mail så finder vi ud af noget;) obs, marken skal bestilles på forhånd,  du kan ikke bare komme.

Husk!
Opholdet betales senest når hunden ankommer, vi tager ikke dankort og har ikke mobilpay.
Der betales kontant, eller beløbet indsættes på vores konto nogle dage før opholdet, ved indbetaling på bank skal beløbet være på kontoen når hunden ankommer.


Vigtigt: din hund skal være behandlet forebyggende mod lopper og flåter før den kommer på ferie hos os! Det er utrolig svært at slippe af med lopper igen hvis først vi får dem i pensionen! 
Det er ikke nok at bruge hvidløg eller andre naturprodukter.

Husk at finde vores gruppe på Facebook:
 Holtevejens hundepension, og bliv medlem, der opdateres dagligt, det er en rigtig god måde at få et indtryk af vores lille pension;)Obs husk, det er enormt vigtigt at du påfører HUNDENS navn når du overfører penge for ophold med bankoverførsel, jeg har alle hundegæsterne arkiveret under hundens navn, jeg har ingen mulighed for at finde ud af hvor en indbetaling kommer fra hvis ikke hundens navn fremgår.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Jytte Ravn Clausen | Svar 16.06.2019 16:46

Nej det er også helt fint. God sommer

Jytte Ravn Clausen | Svar 16.06.2019 15:06

Hej Bodil, vi er som sædvanlig ude i sidste øjeblik. Har i en ledig plads i uge 33 til vores Cille.

Bodil Dalsgaard 16.06.2019 16:14

Hej
Jeg er ked af det, men det har jeg desværre ikke
Mvh

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.12 | 19:53

Nej, vi får tidligst hvalpe igen sommeren 2021

...
17.12 | 19:36

Har i hvalpe eller unghunde til salg?

...
08.10 | 15:30

Hej
Vaks er kommet videre ;)

...
08.10 | 15:25

Hej med jer. Jeg kan se, at I har haft en unghund, som søgte nyt hjem. Er det stadig aktuelt?

Mvh Maja

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE