Holtevejens hundepension Haderslev

Holtevejens Hundepension, Holtevej 16, 6100 Haderslev Tlf: 29898367 Konto: 9737-0005347769 Mail: Holtevejenshundepension@gmail.com

Vi har fyld resten af 2021 og har få pladser i hverdage frem til 1/3 2022, weekender i januar og februar er fyldt.

Sommer 2022
Ugerne 27-28-29 og 30 er optaget!
vi har rigtig mange faste kunder og vi tager kun få nye hunde ind, fortrinsvis hunde under 15 kilo ;) vi tager ikke “engangs hunde” dvs har du sjældent eller stort set aldrig brug for pasning, så find en anden pension ;) vi er en lille hyggelig familie pension og hygger med vores faste hunde som kommer jævnligt ;)  

På Holtevej skærer vi ned, det betyder at vi siger nej til rigtig mange og at vi ikke orker at bruge tid på at rykke for skema, tidspunkter, depositum, restbetaling m.m, du skal selv have styr på tingene, skema SKAL være udfyldt med alt og det skal være her senest dagen efter at du har fået ja til pladsen, depositum skal være her samtidig, helligdage og weekender er også dage, bestiller du fredag skal penge og skema være hos mig lørdag, er de ikke det så har du ingen plads.
Læs vores priser og betingelser igennem. 
Jeg har rigtig svært ved at sige nej til at passe jeres hunde, men jeg vil hygge mig, jeg vil ikke bruge tid på at rykke, at skrive frem og tilbage og at blive ireteret! Derfor, find en anden pension hvis ikke du kan udfylde og sende skema og sende depositum straks! 😉

Send mig en mail på holtevej16@bbsyd.dk så sender jeg skema retur.

Obs vigtigt, når din hund bliver passet i en hundepension, så er den kun dækket af egen forsikring, vi har som pension, ikke nogen forsikring som dækker i tilfælde af sygdom eller tilskadekomst medens din hund er her på ferie! Det er desværre ikke muligt at tegne en sådan forsikring.
Hvis der bliver brug for dyrlægehjælp under ferien bliver regningen sendt til dig, det  vil sige en sygeforsikring på hunden vil altid være en rigtig god ide:) 

Obs
Vi lukker for ind og udlevering kl 18.00 mandag til torsdag og kl 16.00 fredag, lørdag, søn. og helligdage.
Det betyder naturligvis ikke at de hunde som er her overlades til sig selv, de bliver passet, luftet og nusset også efter lukketid, vi vil bare ikke modtage og aflevere efter disse klokkeslæt ;) 

Husk!
Opholdet betales senest når hunden ankommer, vi tager ikke dankort og har ikke mobilpay.
Der betales kontant, eller beløbet indsættes på vores konto nogle dage før opholdet, ved indbetaling på bank skal beløbet være på kontoen når hunden ankommer.


Vigtigt: din hund skal være behandlet forebyggende mod lopper og flåter før den kommer på ferie hos os! Det er utrolig svært at slippe af med lopper igen hvis først vi får dem i pensionen! 
Det er ikke nok at bruge hvidløg eller andre naturprodukter.

Husk at finde vores gruppe på Facebook:
 Holtevejens hundepension, og bliv medlem, der opdateres dagligt, det er en rigtig god måde at få et indtryk af vores lille pension

Obs husk, det er enormt vigtigt at du påfører HUNDENS navn når du overfører penge for ophold med bankoverførsel, jeg har alle hundegæsterne arkiveret under hundens navn, jeg har ingen mulighed for at finde ud af hvor en indbetaling kommer fra hvis ikke hundens navn fremgår.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Jytte Ravn Clausen | Svar 16.06.2019 16:46

Nej det er også helt fint. God sommer

Jytte Ravn Clausen | Svar 16.06.2019 15:06

Hej Bodil, vi er som sædvanlig ude i sidste øjeblik. Har i en ledig plads i uge 33 til vores Cille.

Bodil Dalsgaard 16.06.2019 16:14

Hej
Jeg er ked af det, men det har jeg desværre ikke
Mvh

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.07 | 14:33

Vi har plads, men fra den 3 til den 11 er nu 9 dage ;)
Er i interesseret så send mail på holtevej16@bbsyd.dk
Mvh

...
01.07 | 13:30

Hej Bodil
Vi mangler plads til vores lille Westie fra den 03.okt til og med mandag, den 11. okt. altså 8 døgn
Vi bor i Fjelstrup

...
22.05 | 19:21

Det ved jeg overhovedet ikke endnu;)

...
22.05 | 18:54

Ok 😃 hvad ville prisen være på en tæve ?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE