Alle hvalpe er lovet væk, vi får tidligst hvalpe igen næste sommer, vi skriver IKKE ventelister, følg selv med på facebook gruppen kennel Holtevejen

Hvalpe

Vipse fik den 11/8 to små prinsesser og den 12/8 fik Sille to små prinser 🙂Holtevejen’s D og E kuld

11 år den 4/6 tillykke

2020 planer

Vi kan lige løfte sløret for endnu en plan;) Vi har besluttet at Vipse får endnu et kuld, dvs kuld nummer 3 i hendes levetid, Vipse har klaret de to kuld til ug, hun har ikke tabt sig eller virket afpillet på noget tidspunkt, hun kan efter vores og dyrlægens vurdering nemt klare endnu et kuld.
Vi har ikke lige tidspunktet endnu, men formodentlig sidst på året eller først i 2021, Vi har udvalgt hanhunden, det bliver ham her 😉 
Er han ikke fin.

D kuldet

I løbet af foråret skal vores Sille, Abbedissen’s Charmed the Pants Off, parres med Lions of Denmark Xmas Blue Crystal, han er kuld bror til vores egen lille Bell og det er Bell’s temperement og væremåde, vi rigtig gerne vil forsøge at tilføje ;) Bell kan ikke bruges i avl, hun er simpelthen for lille til at jeg tør, derfor prøver vi nu med hendes bror;) 
Sille har et fantastisk udadvent og livligt temperament, hun er utrolig glad og kærlig over for alle og er i vores øjne så tæt på idealet af en selskabshund som man kan komme;) jeg forventer mig rigtig meget af dette kuld og håber der bliver en fin tæve til mig selv;) 
Følg med på facebook gruppen, kennel holtevejen og få nyt der 😉
Lions of Denmark Xmas Blue Crystal

Vi ønsker tillykke med de 9 år til A kuldet. ;) håber alle får en dejlig dag.

Løwchen

Så er det på tide at opdaterer her på min kennel del af hjemmesiden;) 
For 6 år siden var jeg så uheldig at blive alvorlig syg, det betød at min drøm om tervueren opdræt måtte opgives helt.
Vi fik for et par år siden Vipse, Vipse er en Løwchen, en lille sjov fældefri selskabsrace.
Vipse er 3 år nu og da hun både er sund og rask, har alle de kvaliteter vi syntes en Løwchen skal have og er rigtig køn;) har vi besluttet at Kennel Holtevejen skal lægge navn til et kuld af den søde og sjove race.
Vipse er i dag blevet parret med Lucifer.
Så hvis alt går vel vil der om 63 dage komme små løver hos os;) følg med her ;) 

Vipse og Lucifer hilser på hinanden:)

Holtevejens A-kuld 6 år

tillykke med dagen alle sammen

29/4 2014

Nye billeder på Ayla's side, Ayla har nu bestået IPO3 🙂

29/3 2014

Et par nye billeder på Astons side:)

30/11 2013

Vi har nu haft vores lille hundepension i en måneds tid, det kører fint. Vi har ikke haft ret mange hunde, men har alligevel måttet sige nej til nogle stykker, fordi de faldt sammen med andre.
Vi har kun to bokse klar og vi er lige nu ikke sikre på at vi vil lave flere, hvis der skal være den tid til den enkelte hund vi føler der skal, er der ikke rigtig mulighed for at tage flere. Det kan godt være det ændre sig, det er tydeligt at de hunde vi allerede har haft mere end en gang, er meget lettere at passe;) når hundene falder ind med det samme og ikke stresser går det naturligvis noget bedre.
Vi har valgt at tage en del af hundene med ind om natten, de hunde der stresser og er kede af det, kan vi simpelthen ikke forsvare at lukke i en boks, de sover så i vores gang med døren på klem ind til soveværelset.
Jeg tror vi bliver rigtig glade for at passe hunde;) men jeg er også blevet klar over at det er et noget stører arbejde end jeg lige havde tænkt;) Det er ikke altid helt nemt at passe en stresset hund så godt som jeg helst vil og der går ret meget tid med at få hundene til at falde til ro og nyde deres ferie;)
Vi håber med tiden at kunne opbygge en lille fast kundekreds, så de hunde vi får lov at passe kender os og er glade og trygge fra første dag, det vil gøre det hele lettere og måske betyde at vi kan åbne den sidste plads også;) 
Ellers går det fint, vi er nu næsten færdig med gæsteværelserne ovenpå, lige nu er smeden igang med varmeinstalationer og elektrikeren har trukket de skjulte ledninger, vi skal have de sidste huller lukket, have tapetseret færdig og malet, så kan elektrikeren slutte el til og så er vi klar;) vi når det til jul, dejligt når alle børnene kommer hjem;)

Et lille billede fra den gang det var sommer og vores lucernemark blev omdannet til en mælkebøttemark, findes der noget smukkeste og mere sommerligt end blomstrende mælkebøttemark på en varm sommerdag;)

27/10 2013

Vi er nu ved at være klar med 2 bokse i vores lille pension, gulvvarmen blev sluttet til i går, det virker, der lå 7 katte og snorkene på det til morgen.
Løbegårde er klar og vi har længe haft hegn omkring ca 2000m2 i alt. Indhegningen kan adskilles i 3 dele så hunde som måske ikke er vilde med andre hunde kan komme ud og løbe hver for sig.
Vi har boks nummer 3 så langt at den kan klargørers på få dage hvis det bliver nødvendigt;)
Jeg er noget spændt på om det kan lade sig gøre at få fyldt vores pension, jeg håber det, at passe hunde er lige et job for mig;)
Ellers går det stille og roligt, vi vender os langsomt til at Kleo er væk, det er svært og især Alfen er påvirket, hun virker meget stille og forsagt, det er ikke let pludselig at stå på egen pote, når man i 4 år har levet sammen med sin mor.
Vi er igang med at få 1. Salen gjort beboelig, der skal være 2 gæsteværelser og et stort rum til opbevaring og hygge til børnene når de er hjemme.
Når det er færdig regner vi med at holde pause i ombygningen, til foråret håber vi at få lavet overdækning til terrassen og et vindfang ved fordøren.
Vi har ikke et sekund fortrudt at vi flyttede herover, men det har godt nok været et stort arbejde;)

Sov godt Kleo
Kleo døde den 7/10 2013, 9 1/2 dejlige år blev det til, vi savner hende hver dag

Holtevejens hundepension

et nyt afsnit er lavet på hjemmesiden, en side om vores lille hyggelige hundepension Efter rigtig meget sygdom og behandling m.m i Odense er jeg ved at være på benene igen ;) de sidste kontroller har været fine og der er i gen kræft  tilbage, jeg er stadig sygemeldt pga de skader behandlingen har givet og som det ser ud nu er der tvivl om hvorvidt jeg kommer tilbage på arbejdsmarkedet igen.
Men jeg har det godt ;)

Vi har siden sidst fået ny hund, det blev ikke til den planlagte collie af flere årsager, men i stedet har vi fået Pjevs, Pjevs er en skør, sjov og meget livlig ft Cocker spaniel på nu 6 mdr, hun er noget så sjov og der er gang i hende.
Kleo er jo blevet 9 år i april, hun er stadig frisk og rask, lidt stiv og træt men glad og frisk for det meste, hun holder forhåbentlig nogle år endnu.
Alfen som blev 4 år i juni er frisk og glad hun er desværre noget stresset i perioder og vi bøvlet lidt med hendes temperament, alfen er jo ikke den skarpeste kniv i skuffen, men jeg har genoptaget rallytræningen med hende og vi har det sjovt ;) 
Ellers går dagene stille og roligt, vi arbejder i øjeblikket med at bygge et par bokse i stalden og håber at kunne tilbyde pasning af hunde, i første omgang bliver der kun 3 bokse med tilhørende løbegård, vi vil tilbyde hjemlige forhold med masser af menneskekontakt, gåture og leg på lukket område, vi bor jo godt til det, lige op af skoven og med bækken i baghaven, så må vi se om det kan lade sig gøre at få en lille forretning ud af det;) jeg skal nok lægge billeder ind når vi er klar samt skrive lidt om hvad vi har tænkt, men omkring oktober/november regner vi med at være klar;) så mangler du pasning og tror vi kan passe din guldklump så skriv endelig;)
Vi har haft besøg her i sommer af Henrik, Aston og familie, rigtig hyggeligt og så dejligt at se ham igen;)
Desværre er jeg blevet kontaktet af Livas familie, Liva er blevet aflivet, hun har pludselig og uden varsel bidt først Emil og siden Per;( det er ganske forfærdeligt for familien og for mig er det en gåde, måske har der været tale om sygdom? Jeg ved det ikke, men familien turde ikke beholde hende og det forstår jeg udemærket, jeg har så ondt af dem og er forfærdelig ked af det.
Resten af hvalpene har jeg ikke hørt fra i nogen tid, jeg håber det går godt og at familierne får tid til at opdatere mig om hvordan det går.
Vi har fået ny mail adr. Den er:  holtevej16@bbsyd.dk 
Pjevs sød, sjov og fræk

1/7 2012

Der er sket mange ting i min hjemmeside pause, Ayla har bestået IPO 1 med A  85, B  82 og C 85, Astrid træner nu videre mod en IPO 2.
Jeg har modtaget mange billeder af Aston og der skal nok komme nogen ind på hjemmesiden  jeg er stadig meget træt og kræfterne er ikke de største, så i kommer til at være tålmodige med hensyn til opdateringer, de skal nok komme men det kan tage tid:)

Overskrift 1

25/1
Billeder på Ayla's side fra deres første IPO test:)

😉
Nye billeder af Aston nederst på hans side:) han er dejlig:)
🙃

Nyt fra Ayla og Astrid de startede, efter kun at have trænet IPO siden september, til klup mesterskab i deres lokale klup.

De bestod ikke spor delen, men fik 90 point i lydigheds delen og 85 point i gruppe C ikke dårlig når der kun er trænet siden september.

🤭

Det er nu 2 ½ år siden A-kuldet blev født, de 4 af hvalpene har det godt og klarer sig rigtig godt, jeg tror og håber at den sidste, Freja også har det fint men desværre hører jeg ikke fra Freja’s familie.

Kontakten med hvalpekøbere bliver mindre nu kan man mærke, det er nu ikke længere så meget hvalpe fra Holtevejn men mere familiens hund, det er jo ganske naturligt men ærlig talt jeg mangler de små opdateringer, det føles stadig som ”mine små Vipserne” og vi havde da heldigvis en dejlig hvalpedag i år hvor 2 af Vipserne, Aston og Ayla kom, vi regner bestemt med at arrangere en dag også i 2012 hvor vi håber at også de sidste 2 Vipsere også får mulighed for at deltage.

Her går det ellers godt, Kleo er jo blevet 7 ½ år, hun begynder at slappe mere af og man kan tydelig mærke at unghund er hun ikke mere, Alfa eller i daglig tale Blondinen er frisk og glad, hun er tydelig blevet voksen nu og de små ting som udgør en hunds ”personlighed” er nu så tydelige at der ingen tvivl er, Blondinen er sød og sjov men ærlig talt ikke den skarpeste kniv i skuffen, vi træner rally lydighed nu Blondinen og jeg, det er sjovt men også meget udfordrende for Blondinen som har meget svært ved at klare de mange øvelser i det lille blondine hoved, til gengæld skal man lede længe efter en mere glad lille hund, hun elsker når hun har lært en ny øvelse, lige nu er det at snurre rundt, det kan hun og gør det glad og gerne også i alle andre øvelser, jeg elsker den hund hun er bare så dejlig og det yndigste man kan forestille sig.

Vi har nu bestemt os for hvad den næste hund skal være og det bliver ikke en belgier, vi er blevet skrevet op til en hund fra denne opdrætter: http://www.lapinette.dk/ så en gang i 2013 skulle der gerne komme en lille glad blondine mere i vores hjem J , jeg håber så at få lidt mere hjerne med denne gang, så vi måske kan drive det til lidt mere træningsmæssigt.

 

😎
Lidt nyt fra Ayla i Tyskland
Ayla har igen i år deltaget i for sjov konkurrencen " hurtigste hund i Braunsveig
Denne gang med resultatet nummer 2 ud af 90 hunde
4,40 sek. tog det at løbe de 50 m.
Sådan Holtevejens hunde styrer
Et billede i Ayla's album
🙃

Så er der lavet et Picasa album med alle billeder fra hvalpedagen, er der nogen i gerne vil have til forstørrelser så giv mig besked🙃
https://picasaweb.google.com/102720007880920178513/Hvalpedag2011#slideshow/5640316874961388754
10/8
De første billeder fra hvalpedag lagt ind, der kommer mange flere  fotografer Anne og Finn, tak😉


17/7
nye billeder af Ayla et par fra prøven og nogle fra fruppe C træning
Ayla er blevet HD fotograferet  resultatet er A1, så det kan ikke være bedre😀

11/7
Et par nye billeder af Aston

20/6
et nyt billede af Aston, det er rigtig godt😀

14/6
et nyt billede af Ayla, hun er med på tur 🙃

11/6

Hvalpedag 2011 bliver lørdag den 6/8

Vi glæder os til at se alle Holtevejen's hvalpekøbere til en hyggelig dag på Holtevej, vi mødes kl. 14.00 hos os, vi sørger for kaffe/the håber nogen vil tage en kage med J

Derefter laver en lille konkurrence for alle 2 og 4 benede med fine præmier.
Derefter er der masser af tid til snak og hygge og måske en god gåtur , vi slutter med grillmad!

Vi håber at se jer alle, vi har en campingvogn som man kan overnatte i og har plads til både telt og en ekstra campingvogn hvis det skal være:)

En uformel hyggedag med mulighed for at se hvordan A-kuldet har udviklet sig.

Husk hele familien, masser af godt humør og tøj efter vejret.29/5
Henrik og Aston vandt i dag C-klassen ved venskabskonkurrencen i Broager DcH med 128,85 point 😀
Det var Henrik og Astons første konkurrence
Tillykke😀
11/5
Ayla har bestået die Begleithundprüfung  med betegnelsen  sehr gut 😀
der kommer billeder fra testen, mens vi venter kan man se billeder fra familiens ferie i Østrig på Ayla's side😉6/4 2011
Idag bliver Kleo 7 år, min lille hundehvalp 7år🙃


12/2
Nye billeder af Alfen, (tak Anne)


1/1 2011
Godt nytår alle sammen

se de dejlige nye billeder af Ayla

18/12
nye dejlige billeder af Aston

15/11
Lige et par billeder af Aston som vi var så heldige at få lov at låne fra fredag til lørdag😉Nye billeder på Ayla's side, hun har været til :"der schnellste Hund aus Braunschweig" 🙂
Dvs en for sjov konkurence hvor man skulle finde den hurtigste hund i Byen😉
Ayla blev nummer 5 af 67  hunde
Sådan Holtevejen's hunde kan bare 🙂

11/9
Så er der et par nye billeder af Aston, han pakker fødselsdagsgave op


29/8
lidt billeder af Kleo og Alfen som hjælper Hans Jørgen med at grave ud til guldfiskedam 🙃 http://www.kennel-holtevejen.dk/580817

25/7
billeder 😉
jeg skal nok få nogle ind på siden senere
http://picasaweb.google.dk/102720007880920178513/OpdateretForNylig#

7/7
nye dejlige billeder af Ayla
Et par af Aston som er på ferie hos os i øjeblikket😉
og et par stykker på Alfens side
7/6
Nye dejlige billeder af Ayla
26/4
Min svigerdatter Stinne udstiller sine fotocollager i Odense  se: www.øjeblikketsnærvær.dk


20/4
Dejlige nye billeder af Ayla

19/4
Pittit er død, havde skrantet længe, tabt sig 2 kilo på et par måneder, til undersøgelse idag kunne dyrlægen mærke noget som formodentlig var en stor knude i bughulen, jeg fravalgte yderligere undersøgelser.
4/4
Så er der lidt flere billeder fra Ayla's ferie i Danmark.
😀
3/4
Ayla har været på besøg, hun er blevet stor og dejlig, ligner Kleo meget som hun så ud i den alder.
Jeg fik taget et par billeder se Ayla's side

Desuden er der et enkelt billede af Alfen på hendes side, hun fik taget livet helt af en pude 😠
7/3
et nyt billede af dejlige Ayla nederst på hendes side
6/3
lidt nye billeder af Alfen nederst på hendes side, tusinde tak Anne😉

27/2
nye dejlige billeder af Aston, som har været på visit i DcH Haderslev uhhh hvor er han lækker 😉
10/2
lidt billeder af Kleo, Pittit og Alfen se: http://www.kennel-holtevejen.dk/580807 neders på siden
3/2
Så er der nye billeder af både Ayla og Liva, det er utroligt som de ligner deres mor 🙃
især Liva  det kunne lige så godt være billeder af Kleo jeg lagde ind 🤒

11/1
et par nye billeder af Ayla 🤒
hun ligner da god nok også sin mor på en prik😀


Så kom der et dejligt billede af Freja, hun ligner Kleo rigtig meget

3/1 2010

Så gik år 2009 J

Det har på mange måder været et dejligt år, det blev året hvor Kennel-Holtevejen’s så dagens lys J og hvor vi fik vores første kuld J

5 dejlige hvalpe blev det til, hvalpe som gav os masser af arbejde, masser af glæde og masser af bekymringer.

Det skal ingen hemmelighed være at hvalpene ikke alle faldt helt ud som jeg havde håbet, de er dejlige alle sammen, men jeg havde håbet på et mere homogent kuld, de 5 ”vipserne” er meget forskellige temperamentsmæssigt, Alfa og Altea, (Liva) er begge lidt forsigtige og har ikke helt det udfarende og selvstændige temperament jeg havde håbet på, Amazone (Freja) har en tendens til lydfølsomhed og Aston og Alfa har begge noget som kunne ligne eksem ikke meget men nok til at jeg ikke er så tilfreds, desuden har Aston, Freja og Liva ulvekløer ikke noget stort problem men det er ikke ønsket i Belgierverdenen og vil trække ned på udstillinger.

De har været så sjove og lærerige at have mine Vipsere, tiden blev hurtigt for kort i de 3-4 mdr., hele vores hverdag kom til at handle om hvalpe, hold da op vi blev trætte og hvor var det sjovt, vi fik kørt masser af kilometer ud og se på verden, skov, strand, gågade, parken og masser af andre oplevelser.

Der var heldigvis mange mennesker som gerne ville hjælpe, jeg var så heldig at have hjælpere på stort set hver gang der var hvalpetræning i DcH Haderslev så alle hvalpene deltog flere gange.

I et par mdr. så man en lille grå Nissan fyldt med Tervueren hvalpe og med en lille dame med gråt hår og høreværn bag rattet, et ømt syn J

Men nødvendigt da især Aston og Alfa var slemme til at hyle når de var med i bilen.

 

Dertil kom alle samtalerne med interesserede hvalpekøbere, og der var mange.

Vi fik meget hurtigt kontakt med Liva’s ejere, dejlige mennesker som har haft Tervueren før, et perfekt hjem til Liva.

Så kom Ayla’s ejere, helt fra Hannover, har haft Schæfer i mange år, men efter at have været nødt til at aflive de sidste hunde alt for tidligt pga. nogle af de arvelige skavanker som desværre ofte ses hos schæfere i dag, havde de bestemt sig til at prøve en Belgier.

Dejlige og dygtige hundemennesker er de, vi håber at Ayla vil fortsætte sin gode udvikling og at Astrid og Knut senere får hende avlsgodkendt i Tyskland.

Så blev det Freja’s tur hun kom også til et hjem hvor man har haft Belgier før, vi hører ikke helt så meget om Freja’s hverdag men det vi hører er godt J

Sidst men ikke mindst det lykkes at finde det helt rigtige hjem til vores Aston, Han kom til Sønderborg også til et hjem som før har haft Tervueren, og til et hjem hvor han forhåbentlig bliver konkurrence hund og meget gerne skulle hente mange gode resultater sammen med sin ejer Henrik.

 

Vi har haft rigtig mange henvendelser på kuldet, og vi har sorteret rigtig meget, det har betydet alt for os at vore hvalpe kom de helt rigtige steder hen, vi håber at de nye ejere vil få rigtig meget glæde af deres familiemedlem og at glæden holder i rigtig mange år frem.

 

Det har været sjovt og udfordrende, vi sidder tilbage med en følelse af glæde og savn, glæde over at have fundet de helt rigtige hjem til vipserne men samtidig savner vi de små spilopmagere, hvem skal nu løbe med skoene, tømme potteplanterne, overfalde kattene og tisse på gulvet 100 000 gange på en dag?

Tusinde tak for hjælpen til alle tak for 2009, vi håber at se jer alle mange gange i 2010.

 

Til A-kuldet vil vi lige huske på at vi i sommeren 2010 holder hvalpedag, datoen følger så snart vi ved hvornår Astrid og Knut kommer til Danmark. J

31/12
et par nye billeder af Ayla med juletræ 🙃

21/12
et par dejlige billeder af Ayla😉

18/12
nye billeder af Aston😀

så fik jeg nogle viterbilleder ind af Alfen
🙃
Dejlige nye billeder af Aston
😀
29/11
Så har Alfe fået sin ejen side 🙃
27/11
et par dejlige billeder af Ayla, (holtevejen's Astra)
10/11
Så er der billeder af Aston Dejlige billeder af en glad hund🙃

6/11
så kom det endelig det helt rigtige hjem til Aston 😉
men uhhh hvor jeg da allerede savner ham
Aston har nu også sin egen lille afdeling 🙂 se : http://www.kennel-holtevejen.dk/5938644

30/10

Et af de spørgsmål jeg får allermest lige nu er: hvorfor er Aston ikke solgt endnu? Er der noget galt med ham eller hvad?

Nej der er intet galt med Aston, han kunne så men også være solgt masser af gange, der har været rigtig mange henvendelser på ham, problemet er bare at jeg er kræsen J , Aston skal bare ud til et hjem som vil bruge ham, han tegner simpelthen så lovende, har et fantastisk temperament, ham bliver rigtig god, jeg ved det rigtige hjem findes derude, et eller andet sted går der en person rundt som mangler en pragtfuld træningskammerat og som kan se alle de dejlige muligheder der er i Aston, indtil da bliver han her, vi træner med ham faktisk er grundtræningen på plads nu, Aston er fantastisk at arbejde med, glad og frisk og altid på, elsker når klikkeren findes frem, er vild med spor og super sjov at arbejde med.

Her er en hund som bliver perfekt for den rette hundefører, så ring bare og lad os tale om hvad du kan tilbyde Aston så finder vi helt sikkert ud af pris og betingelser.25/10
Nye billeder af Ayla, hun har sammen med sin familie været på besøg hos familien Becker og farmand Asco, hun ligner godtnok sin far det er der da ingen tvivl om.🙃

23/10
Dejlige nye billeder af Liva hvor bliver hun da stor 😀
og hvor er det dejligt at se hvor gode venner Emil og Liva er 🙃

6/10
nye dejlige billeder af Ayla, hun har været i zoologisk have🙃

22/9
Så er der nye billeder af Liva (Holtevejen's Altea) det er så dejligt at se hvor godt det går, særligt de dejlige billeder af Emil og Liva er da lige til at blive glad af😀 
21/9
jeg har lavet en ny side lige her neden under med dagens billeder, som man kan se vokser Aston og Alfa godt, de er noget så sjove 😀
Aston mangler stadig det helt rigtige hjem

http://www.kennel-holtevejen.dk/5938643


17/9
nye billeder af Ayla http://www.kennel-holtevejen.dk/580818 , hun har været på besøg i en børnehave🙂

15/9
Så kom der lige lidt nye billeder af Holtevejen's Astra "Ayla"

15/9
Så fik Amazon et nyt hjem, hun kommer til at hedde Freja og er flyttet til St. Merløse.
Så har vi kun Holtevejen's Alfa, (hun bliver her) og Holtevejen's Aston tilbage.
Aston mangler et godt hjem hvor man vil gå til en eller anden form for hundesport, han er en fantastisk dejlig hvalp med alt hvad man kan ønske sig af gå på mod og charme 😉
Samtidig ser han da faktisk også helt godt ud, så han har det hele 🤩


2/9
nye billeder af Ayla, Holtevejen's Astra)

27/8
Så er der billeder af Liva😀

19/8
lige et billede mere af Ayla 🙃
hun kan også svømme

Vi har også fået en dejlig mail fra Liva's nye hjem, her går det strålende, billeder følger senere når der bliver mere tid, det er jo en travl tid med en Liva i huset😎

18/8
Nye billeder på Ayla's side, hun har været i hvalpe legestue og besøgt en ny legekammerat.
Det er så dejligt at høre hvor godt det går😀

14/8
I dag rejste Holtevejen's Altea, (liva)
Billeder på Liva's side

13/8
Lige et par billeder mere af Ayla, hun har været på besøg hos nogle heste😀

12/8
Ny side A-kuld 10 uger med billeder fra vores strandtur, det var sjovt:)
Så er der et par nye billeder fra Tyskland:)
Hun er da dejlig holtevejens Astra,(Ayla)
lidt tekst i hvalpene's dagbog🙃

Så kom der lidt flere billeder på,(nederst på uge 9 siden), denne gang fra en tur i Damparken i Haderslev, her fik vi hilst på både hunde og masser af forskellige mennesker.

Så er der lidt nye billeder af hvalpene i deres 9. uge😎


Lidt billeder af Astra i sit nye hjem🙂


Lidt nye billeder, samt en ny side til Holtevejen's Astra som nu er flyttet hjemmfra


Nye billeder under A-kuld uge 8

🙃
der er kommet et par nye billeder neders på 7 uger siden
og i dagbogen er der skrevet resultat af hvalpetest på de hvalpe som mangler egnede hjem😉

Lidt nyt i dagbogen


Nye billeder af de 6 uger gamle hvalpe, phuuu ha det er svært at nå det hele nu😀
Nyt i dagbogen
🤒

28/3 2009

Vi kører til Tyskland søndag morgen
Så håber vi Kleo syntes lige så god om  Asco som vi gør.
🙃


Så kom hun i løbetid, ca 10 dage så vender vi næsen mod Tyskland og dejlige Asco😀

5/12 2008


så er der kommet billeder ind af Asco se: http://www.kennel-holtevejen.dk/261495

Vi er allerede gået igang med at gøre hvalpeværrelse parat, det bliver Hans Jørgens kontor, så han skal have flyttet sine ting og have lavet nyt kontor🙃


😉

24/11

Så tror jeg han er der! vores hanhund😀

Han heder Asco vom Aurelienhof og kan ses her: http://www.belgischer-schaeferhund.com/

Jeg faldt med det samme for hans udstråling, han virker stærk og ualmindelig glad og frejdig, jeg syntes også han er smuk med sin meget lyse farve men det kan selvfølgelig være en smagssag.


Asco beskrives som en meget social hund med meget energi og gåpåmod, han er let at håndtere og er meget arbejdsglad, Asco kan med alle hunde både hanner og tæver.

Asco er efter Lubanja’s Vision den hanhund jeg oprindelig gerne ville have brugt.

Vi mangler stadig den sidste godkendelse fra DKK men det skulle der ikke være noget problem i, så nu tror jeg vi har den!

Hvis alt arter sig skulle vi gerne vende snuden mod Tyskland i februar eller marts næste år

Nej hvor vi da glæder os.
(Billeder skulle komme i næste weekend)

🙂

16/9 2008


Vi har nu besluttet at vente til næste løbetid med at få Kleo parret, vi harfået et par gode hanhunde forslag, men har ikke fundet det helt rigtige.

Vi er derfor blevet enige om at det er bedre at vente og bruge tiden på at finde den helt rigtige hanhund, vi har en i kikkerten lige nu, men ved stadig ikke om den kan du’

Så vi pakker Kleo sammen og sætter hende i kosteskabet igen, (god ide Rebekka) og så venter vi mere eller mindre tålmodige til foråret hvor Kleo gerne skulle komme i løb igen.7/9 2008
🤒

Af forskellige årsager kan vi alligevel ikke kan bruge Vision, så nu er vi igen på jagt.

Vi leder efter en rigtig god hanhund, der er ikke meget tid at give af, hvis der skal ske noget i denne omgang fordi Kleo, lige for at sætte trumf på, er gået i løbetid en måned før forventet
Så det ser da lidt sort ud lige nu, gode forslag til en hanhund til kuldet modtages med kyshånd.

Der er jo da heldigvis også stadig den mulighed at vente til næste løbetid.
Men lidt øv er det da lige nu 🤭

Nyt 21/8 2008

Så har vi været til helbreds tjek med Kleo, hun er sund og rask vejer 23,6 kg. Er blevet vaccineret, nej hvor er hun da dejlig, ikke et kny siger hun, jeg holder hende ikke en gang hun står så fint hos dyrlægen og får en godbid, så stikker dyrlægen og hun får en godbid mere, 2 gange blev hun stukket og stadig lige glad og venlig, dejlig hund med et super temperament.

Vi har fået det sidste på plads med hensyn til ormekur, og måling af ægløsningstidspunkt, så må vi bare vente.

Kleo er færdig med at fælde og er begyndt at sætte ny pels, det plejer at betyde at hun kommer i løbetid inden for ca. 1-2 mdr. dvs. det kommer sikkert til at passe meget godt med oktober, vi glæder os.så har jeg rettet lidt til på siden og  er startet på et nyt afsnit se:

http://www.kennel-holtevejen.dk/261490


🤭
10/6 2008

Så er hanhunden fundet tror vi!
Hvis alt går som planlagt bliver det:

LUBANJA'S VISION

Se meget mere om denne dejlige hund her:
 
http://www.chacami.dk/vision.html

Kleo skulle komme i løbetid i oktober, dvs at hvis alt går som planlagt så bliver det  jule kuld, vi glæder os meget.

Tusinde tak Rebekka og Vibeke for jeres store hjælp
😀


E- mail: bodildc@privat.dk


Hov en fisk

23/5 2008 i dag bliver den "lille" Thomas 21 år, tiden går🤒

Jeg har søgt om kennel mærke, så hvis alt går som planlagt kommer der nyt navn på siden her.
🙃


20/5 2008
Så må det være tid til lidt opdatering herfra.😀


Kleo har udviklet sig til at være en rigtig dame, hun bestemmer både her og når vi er ude, normalt er der ingen problemer de aller fleste hunde accepterer Kleo og hun er ekstrem venlig over for alle mennesker, sød og rar og elsker at lege.

Hun er dejlig.

 😘

 

Vi har nu fået Kleo røntgen fotograferet med resultatet:


HD: A på højre og B på venstre dvs B

AD: 0 på begge sider.

Se det er jo fint


Nu er jagten så gået ind på den helt perfekte hanhund til et helt perfekt kuld.

Det er jo så faktisk ikke så nemt, så heldigvis har vi fået hjælp til at søge

😉 

Ellers går det stille og roligt her hos os, Pittit er jo efter hånden blevet stor, hun er dejlig men ikke så god temperamentsmæssig som vi kunne ønske os, vi er meget, meget glade for hende men hun fungerer ikke så godt med alle mennesker, hun er ekstrem følsom for pludselige bevægelser og har en tendens til at snappe.

Hun har aldrig bidt nogen og er normalt meget venlig og omgængelig, men kan altså ikke med hurtige bevægelser og derfor ikke særlig godt med børn.

Vi syntes faktisk vi har gjort meget for at socialisere hende og med hensyn til omgivelser, lyd og underlag fx er der ingen problemer overhovedet, kun nogle mennesker og nogle hunde kan der være problemer med.

Vi arbejder selfølgelig videre og får masser af hjælp fra vores klup DcH-Haderslev så må vi se hvor langt vi kommer,men i avl kommer hun aldrig,  men under alle omstændigheder er hun vores dejlige sorte pige.
🙂

Alt i alt må man sige at her går det godt vi nyder hundene og vil ikke bytte for noget i verden.

E-mail: bodildc@privat.dk

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Torben Sønderskov Petersen | Svar 15.07.2020 18.46

Hej jeg har tidligere skrevet om ønsket om at kunne købe en mørk tæve, så vil lige høre vedrørende status.
Med venlig hilsen
Torben Petersen

Bodil Dalsgaard 15.07.2020 18.55

Skriv gerne til min mail: holtevej16@bbsyd.dk

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.10 | 15:30

Hej
Vaks er kommet videre ;)

...
08.10 | 15:25

Hej med jer. Jeg kan se, at I har haft en unghund, som søgte nyt hjem. Er det stadig aktuelt?

Mvh Maja

...
28.09 | 13:53

Ja vi har 😏 send mail på holtevej16@bbsyd.dk hvis du er interesseret

...
28.09 | 13:35

Hej Med jer

Har i stadigvæk den omtalte unghund, hvis ja kan jeg godt være interesseret.
hvis ja hvor gamel er den

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE