Hvalpe! vores vej

Så kom vi så langt

Her skulle Kleo gerne være 4 uger henne, vi syntes vi kan se en lille mave, men det kan jo være ønsketænkning

De mange overvejelser

Hvalpe eller ikke hvalpe, der er rigtig mange ting som skal tænkes igennem, jeg vil her prøve at skrive lidt omkring de tanker og problemstillinger vi har været igennem.


🤨

Fra starten af, har jeg haft en ide om at Kleo, hvis hun blev god nok, skulle have et kuld hvalpe, mest fordi jeg syntes det kunne være spændende at få lov at opfostre og præge nogle små væsener, som forhåbentlig skal vokse op og blive til lige så stor glæde og fornøjelse for en familie, som Kleo har været for os.
🤭

Der er mange ting som skal vendes i hovedet inden man kommer så langt, aller først er der tankerne omkring de nye familier, kan vi finde nogle som er ”gode nok” til vores pragtfulde hvalpe?

Hvad gør vi hvis ikke vi kan finde gode familier?

Det er nok den del af det hele som har kostet flest bekymringer og stadig gør det.

Vi er helt enige om, at findes de rigtige familier ikke, så bliver hundene her, længere er den ikke, vi går ikke på kompromis der, vi vil med garanti være nogle besværlige hvalpe sælgere, så tænker man på at købe fra os kan man godt gøre sig klar til et længerevarende krydsforhør, samt allerede nu planlæge kommende besøg hos os og senere besøg fra os.
😉

Hjælp søges

Når først delen ”vil vi egentlig tage det store ansvar” er på plads, så kommer en mindst lige så besværlig del, find nogle kompetente mennesker du kan spørge!

🙃
Egentlig er der jo ikke så mange at tage af for os som Belgier ejer, der er faktisk ikke så mange kenneler og når man så samtidig har en bestemt type hund i tankerne så er der ikke så mange at vælge imellem.
🤔


I min søgen efter kompetente folk, faldt jeg over noget som faktisk kostede en del bekymringer, epilepsi! Jeg hørte rygter om at der var epilepsi i de linjer Kleo’s far er af, det var faktisk tæt på at stoppe hele processen, er der noget jeg ikke vil så er det at avle syge hunde.
😥


Heldigvis fandt jeg en som kunne hjælpe mig der, der blev sendt forespørgsler ud til højre og venstre, ingen steder støtte vi på epilepsi, vi kunne igen ånde lettet op og fortsætte vores rejse mod verdens bedste kuld.
😀

det praktiske

Så er der alle de praktiske ting,
😀
 Udstilling med mindst en 2 præmie var jo for længst i orden, Kleo har jo faktisk en 1 præmie med CK så det er fint, HD og AD fotografering, og generelt sundhedstjek kom i orden.
🙂

Så begyndte alle bekymringerne omkring det at finde den rigtige hanhund, slet ikke let viste det sig.
Jeg ved ikke hvor mange timer jeg har brugt på hundeweb og forskellige internationale sider omkring Belgier, men det er mange!!

Overskrift 1

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.08 | 13:22

Send mig lige en mail på holtevej16@bbsyd.dk, vi har plads men jeg vil gerne lige høre lidt mere om hunden før jeg siger ja 😉

...
27.08 | 13:18

Har I plads til en tæve fra d. 17/9 til d. 20/9.
Hun er 11 år gammel og blanding mellem bordet collie og australsk hyrdehund.
Hun er en smule egen.

...
16.07 | 11:53

Det koster 100 kr pr ekstra hund over to, dvs 460 kr for tre hunde.
Mvh Bodil

...
16.07 | 11:22

Hvad koster det at have 3 hunde i pension? De kan være i samme box

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE