Standardside

Lions of Denmark Devil wears Prada

Vipse er en løwchen fra 1/11 2014; hun er sød, fræk og livlig, hun følger standarden fint, men har ikke været udstillet, løwchen racen skal holdes klippet i “løve klip” dvs lang forparti og helt kort bagpå, hvis de skal udstilles, det er ikke lige os med den frisure ;) 

Vipse mangler 2 små fortænder, ikke noget der på nogen måde påvirker hunden og heller ikke noget som kan ses;) ud over det er hun perfekt og vi har i samråd med opdrætteren besluttet at trække et kuld hvalpe.

Vi havde den 2 og 3 marts besøg af Lucifer som er udset som far til vores B kuld, forventer fødsel omkring 5-6 maj;) meget mere om det senere.

Lions of Denmark Xmas Tinker Bell

Bell er en lille dejlig Løwchen, hun er født den 24/12 2016;  hun er noget af det sødeste, i forhold til standart er hun alt for lille og kommer derfor ikke i avl;) hun er bare vores lille søde, glade “hundehvalp”

Leadway Happy Honney

Happy er en dejlig ft Cocker fra 26/9 2016; hun er sød og sjov, der er enormt meget gang i hende og hun har meget nemt til stress, jeg Træner lidt sjove ting med hende, fx finde tabte ting, lidt spor og forsøger med lidt lydighed, Happy har bare så mange ting i sit lille kønne hoved, at det kan knibe at høre hvad der bliver sagt af og til, tilgengæld er hun super god som legetante for nervøse og usikre hunde i pensionen, hundesprog er  hendes spidskompetence ;) vi er super glade for hende og hun kunne evnt komme i avl om et par år;) 

Holtevejens Alfa

Alfe er en tervueren tæve fra vores A-kuld, hun er vores søde og sjove kælepotte, men har desværre ikke et temperament vi ønsker at avle på;) 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.09 | 20:27

Jeg er ked af det, men vi har desværre ikke flere pladser i perioden.
Mvh

...
21.09 | 20:20

Hej Bodil. Ville høre om du har mulighed for at passe vores Line (Westie) bare fra lørdag til søndag i den kommende weekend. fra kl. 13:00 til 13:00
Mvh
Jenny

...
28.07 | 14:36

Hej. Tak for svar. Barolo har været ved dig et par gange før. Vender tilbage
Hilsen Rikke.

...
28.07 | 12:11

Hej, gamle kunder, dvs hvis hunden har været passet her før, kan booke nu på vores mail, nye kunder kan først booke til februar i det omfang der er plads.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE